Etusivu|Toimitusehdot | Asiakaspalautus | Ota yhteyttä
RonjaFashion 4
Etusivu Uutuudet Tarjoukset Toimitusehdot
Tuoteryhmät
Tarjoukset
Pure Incense Classic Sandalwood & Lavender -suitsuke 10g
Pure Incense Classic Sandalwood & Lavender -suitsuke 10g
3.50EUR
3.15EUR
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Tiibetiläinen rukouslippu
[RL1]
 7.90EUR

Reilun kaupan tuote

Pituus 375cm, jossa 25 rukouslippua (yhden lipun koko noin 12x12cm)

Rukousliput liehuvat perinteisesti tiibetiläisten temppelien ja stupien lähistöllä sekä Himalajan vuoriston solissa. Tiibetinbuddhalaiset ovat vuosisatojen ajan ripustaneet rukouslippuja koteihinsa ja henkisiin harjoituspaikkoihin tuomaan sinne hyvää energiaa.

Liput ovat värikkäitä kangassuikaleita, joihin on kirjoitettu mantroja ja pyhiä lauseita sekä piirretty hyväenteisiä vertauskuvia. Tarkoitus on tasapainottaa luonnonelementtejä ripustamalla liput tiettyyn värijärjestykseen: keltainen, vihreä, punainen, valkoinen ja sininen. Värit kuvaavat maa-, vesi-, tuli-, ilma- ja tilaelementtiä. Liput voivat estää kärsimyksiä, luonnonmullistuksia ja sairauksia sekä muuntaa kielteisiä voimia myönteisiksi. Liput auttavat luomaan sellaisia olosuhteita, joissa ihmiset voivat elää luonnon tasapainossa.

Rukousliput voidaan laittaa joko sisätiloihin tai ulkoilmaan. Eniten hyötyä lipuista on rakennuksen länsiseinustalla. Kun liput ripustetaan ulos, ne aktivoituvat ja niihin kirjoitetut hyvät toivomukset kulkeutuvat tuulen mukana eri suuntiin. Sanotaan, että kaikkia joita tämä tuulen hengähdys koskettaa, suojelee lipun sisältämä rukous mm. sairauksia ja vaikeuksia vastaan. Siunaus vaikuttaa myös katseltaessa lipun kuvioita ja rukoustekstejä. Rukousliput tuovat onnea, pitkää ikää ja hyvinvointia lippujen ripustajalle ja hänen läheisyydessään oleileville.

Lipuissa usein kuvattu tuulihevonen on hyvän onnen, voiman ja vapauden symboli. Jos energiaa on vähän ja kaikki tuntuu ylivoimaiselta, juuri silloin on oikea aika ripustaa rukouslippuja. Liput tasapainottavat elementtejä sekä ympäristössä että kehossa. Samalla tehdään henkistä harjoitusta kehittämällä myötätuntoa, rakkautta ja viisautta.

Valmistettu Nepalissa

Arviot Arviot
Määrä:
Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Pure Incense Vrindavan Leela -suitsuke 5g
Pure Incense Vrindavan Leela -suitsuke 5g
2.00EUR 1.80EUR
Osta nyt
Jiri&Friends Palo Santo -suitsuke (luomu)
Jiri&Friends Palo Santo -suitsuke (luomu)
8.50EUR 7.65EUR
Osta nyt
Pure Incense Pavitra Vastu -suitsuke 5g
Pure Incense Pavitra Vastu -suitsuke 5g
2.00EUR 1.80EUR
Osta nyt
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu