Etusivu|Toimitusehdot | Asiakaspalautus | Ota yhteyttä
RonjaFashion 4
Etusivu Uutuudet Tarjoukset Ennakkotilaus Toimitusehdot
Tuoteryhmät
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Luomuviljelty valkoinen salvia isossa puntissa
[S180]
 14.90EUR

Valkoinen salvia (Salvia apiana) kuivattuna isona punttina. Pituus 22-23cm, paino n.60-80g. Kääritty käsinvärjättyyn hamppunaruun.


Älä käytä salviaa raskauden aikana!

Tämä salvia tulee Californiasta luomutilalta. Tilalla on kaksi luomusertifikaattia: the U.S. Dept. of Agriculture (USDA) myöntämä luomusertifikaatti sekä the California Certified Organic Farmers (CCOF) -sertifikaatti. Tila on pieni perhetila ja he ovat Yhdysvalloissa ainoa luomutila, joka kasvattaa valkoista salviaa. Tilalla ei käytetä mitään kasvinsuojeluaineita tai lannoitteita; kasvit saavat kaikki tarvittavat ravinteet maaperästä ja luontaisesti mineraalipitoisesta vedestä.


Miksi valita luomukasvatettu salvia villinä poimitun sijaan?

Monissa paikoissa villinä kasvava salvia on vaarantunut, sillä kerääjät tulevat vuosittain ja katkovat kasvustot alas. Myös kuivuus ja muut ympäristötekijät verottavat kasvustoja. Luomutilalla kasvatettu salvia sen sijaan ei uhkaa villejä kasveja. Tilalla viljelty salvia kerätään vasta kasvien ollessa vähintään kolmevuotiaita, näin kasvi ei vahingoitu keruusta.

Pohjois-Amerikan intiaanit käyttävät valkoista Salviaa tilojen puhdistukseen ja rituaaleihin.


Näin puhdistat kotisi salvialla:

Sytytä salvian lehtiä, anna palaa hetki liekillä ja puhalla liekki sammuksiin, jolloin salvia jää savuamaan. Käytä alustana palamatonta materiaalia. Anna savun levittäytyä tiloihin ja tehdä energeettinen puhdistustyönsä. Toimi puhdistuksessa 'alhaalta ylös' ja pidä ikkunaa tai muuta avointa väylää auki, jotta negatiivinen energia pääsee poistumaan ulos. Puhdistus suositellaan tekemään kerran kuukaudessa tai niin usein, kuin tunnet sitä tarvitsevasi.

Arviot Arviot
Määrä:
Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Auroshikha-suitsuke, testipakkaus
Auroshikha-suitsuke, testipakkaus
9.90EUR
Osta nyt
Pure Incense Lavender -suitsuke 5g
Pure Incense Lavender -suitsuke 5g
2.50EUR
Osta nyt
Pure Incense Classic Frankincense -suitsuke 10g
Pure Incense Classic Frankincense -suitsuke 10g
4.00EUR
Osta nyt
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu