Punainen jaspis

Tuotekoodi: KI6 4,90€
Määrä: kpl

Koko: noin 3-4cm

Chakra: sakraali, juuri
Horoskooppi: Oinas, Skorpioni, Härkä

Tuhansien vuosien ajan jaspis on tunnettu suojaavasta vaikutuksestaan. Antaa turvallisuudentunnetta. Suojelee luonnonvoimia vastaan. Tasapainottaa vihamielisiä energioita. Antaa fyysistä voimaa.
Punainen jaspis on maadoittava kivi. Auttaa tunnistamaan ja vahvistamaan omia rajoja. Tasapainottaa tunteita ja auttaa lievittämään stressiä, huolia, murheita, pelkoa ja ahdistusta. Auttaa havaitsemaan ongelmat niiden alkuvaiheessa ja auttaa niiden käsittelemisessä. Antaa uusia mahdollisuuksia sekä tilaisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä.
Punainen jaspis on myös perheen kivi: vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja pitää rakkauden liekkiä yllä. Auttaa seksuaaliseen tasapainoon, auttaa pitkittämään seksuaalista nautintoa, laajentaa tantrisen seksin kokemista.
Meditaatiossa punainen jaspis on ankkuroiva kivi. Mitä tummempi kivi, sitä syvemmälle alitajuntaan se meditoijan vetää.
Auttaa myös kuumeeseen, maksaan, sähkömagneettiseen- ja ympäristösaasteisiin, säteilyyn, ruoansulatukseen, lisääntymiselimiin, mineraalitasapainoon.
Tämä kivi sopii erityisesti naisille ja muinoin jaspis suojasikin erityisesti naissotureita kuvastaen täydellistä kauneuden ja rohkeuden tasapainoa. Raskausajan pahoinvointiin. Vahvistaa verta.