Etusivu|Toimitusehdot | Asiakaspalautus | Ota yhteyttä
RonjaFashion 4
Etusivu Uutuudet Tarjoukset Ennakkotilaus Toimitusehdot
Tuoteryhmät
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Pure Incense Agarwood Oud Noir -suitsuke 5g
[S411]
 4.50EUR

Pakkauksessa 5g suitsukkeita (noin 4-5kpl)

Yhden suitsukkeen palamisaika noin 45 min

Agarwood on mystinen, hieman makea ja mausteinen tuoksu, joka sopii hyvin meditaatioon. 100% puhtaasta Agarwood-öljystä valmistettu suitsuke.

"The Oud Noir has a strong prominent Oud note that is a pure dark wood with a leather note. Demanding attention and focussing consciousness on the wonders of the earth and its secrets. A pure connoisseur fragrant revelation."

Käsintehty, 100% luonnollisista ainesosista valmistettu

Temppelilaatuinen suitsuke - vain parhaista ja puhtaimmista ainesosista, ei sisällä synteettisiä tuoksuja tai myrkyllisiä kemikaaleja. Kehitetty erityisesti aromaterapiaan, meditaatioon ja temppelipalvontaan. Palaa puhtaasti.

Pure Incense -suitsukkeet ovat korkealuokkaisia, ikivanhalla menetelmällä käsintehtyjä laatusuitsukkeita. Suitsukkeet valmistetaan satoja vuosia vanhalla reseptillä, joka on kulkenut saman perheen sisällä sukupolvelta toiselle. Näitä suitsukkeita ei valmisteta massatuotantona tehtaassa vaan ne syntyvät rakkaudella ja ilolla yhden perheen voimin. Valmistuksessa tavoitteena on ensisijaisesti laatu ja puhtaus. Pure Incense -suitsukkeet tehdään luomulaatuisesta suitsukepihkasta sekä kukista ja öljyistä, pohjana on käytetty hiiltä, vaniljaa ja santelipuuta.

Tämä tuoksu on Connoisseur -laatua: suitsukkeet tehdään pienissä 2-3kg erissä ja niissä käytetään ainoastaan parhaimpia ainesosia. Valitse tämä laatu kun haluat vain parasta.

Valmistettu Intiassa

Arviot Arviot
Määrä:
Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Pure Incense Thailand Agarwood -suitsuke 5g
Pure Incense Thailand Agarwood -suitsuke 5g
4.50EUR
Osta nyt
Auroshikha-suitsuke, Neroli
Auroshikha-suitsuke, Neroli
2.40EUR
Osta nyt
Satya -suitsuke 15g
Satya -suitsuke 15g
2.20EUR
Osta nyt
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu