Etusivu|Toimitusehdot | Asiakaspalautus | Ota yhteyttä
RonjaFashion 4
Etusivu Uutuudet Tarjoukset Ennakkotilaus Toimitusehdot
Tuoteryhmät
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Pure Incense Parijata -suitsuke 5g  2.50EUR

Pakkauksessa 5 suitsuketikkua

Pakkauksessa 5g suitsukkeita (noin 4-5kpl)

Parijata on maanläheinen kukkaistuoksu.

"Woody, slightly earthy with a pungent extraordinary undertone. Like a sweet woody jasmine with hint of wild forest. This woody incense has a note unlike any other scent that is woody strong and sort of bitter and otherworldy. The Parijata tree has a fascinating history and if you ever catch one in bloom you will be amazed by the scent of its tiny buds. An extraordinary scent – an outright woody floral with a sharp note."

Käsintehty, 100% luonnollisista ainesosista valmistettu

Temppelilaatuinen suitsuke - vain parhaista ja puhtaimmista ainesosista, ei sisällä synteettisiä tuoksuja tai myrkyllisiä kemikaaleja. Kehitetty erityisesti aromaterapiaan, meditaatioon ja temppelipalvontaan. Palaa puhtaasti.

Pure Incense -suitsukkeet ovat korkealuokkaisia, ikivanhalla menetelmällä käsintehtyjä laatusuitsukkeita. Suitsukkeet valmistetaan satoja vuosia vanhalla reseptillä, joka on kulkenut saman perheen sisällä sukupolvelta toiselle. Näitä suitsukkeita ei valmisteta massatuotantona tehtaassa vaan ne syntyvät rakkaudella ja ilolla yhden perheen voimin. Valmistuksessa tavoitteena on ensisijaisesti laatu ja puhtaus. Pure Incense -suitsukkeet tehdään luomulaatuisesta suitsukepihkasta sekä kukista ja öljyistä, pohjana on käytetty hiiltä, vaniljaa ja santelipuuta.

Tämä tuoksu on Premium Absolute -laatua: suitsukkeet tehdään pienissä erissä ja ne sisältävät runsaasti eteerisiä öljyjä, jolloin tuoksusta on saatu syvä ja pitkäkestoinen.

Valmistettu Intiassa

Arviot Arviot
Määrä:
Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Pure Incense Frankincense & Rose -suitsuke 5g
Pure Incense Frankincense & Rose -suitsuke 5g
2.50EUR
Osta nyt
Pure Incense Vintage Assam Oud -suitsuke 20g
Pure Incense Vintage Assam Oud -suitsuke 20g
16.90EUR
Osta nyt
Pure Incense Classic Jasmine -suitsuke 10g
Pure Incense Classic Jasmine -suitsuke 10g
4.00EUR
Osta nyt
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu